Muzica culta

Centrul Cultural Municipal”George Cosbuc” Bistrita aduce in fata publicului său un program variat de muzica culta, incercand sa raspunda exigentelor pe care acesta le ridica. Din program fac parte, lucrari din muzica clasica si romantica,interpretata atat de orchestre cat si de grupuri camerale. Pentru cautatorul de astfel de muzica,afisele noastre prezinta luna de luna, programe care, se doresc a fi pentru cei care cauta, o cale de regasire interioara si de iesire din automatismele vietii cotidiene, facilitate de arta autentica.

S-au intalnit in acest cadru, muzica clasica si poezia de dragoste, respectiv, recitaluri de vioara din compozitori  celebri si lecturi din creatiile poetilor locali, prilej care ne-a confirmat faptul ca indiferent de prezentul cenusiu si nelinistitor, exista in noi resorturi sufletesti si spirituale care ar trebui sa ne mentina optimisti.

Evenimentele deosebite pe care am reusit sa le realizam au avut un mare succes datorită publicul prezent in numar mare și care a primit cu caldura si interes aceste programe muzicale, ceea ce ne face sa  revenim cu respect si daruire, in acest cadru cu incarcatura sacra si in fata acestor oameni minunati.